Bau Market sh.p.k.

Bau Market është distributor i shumë brendeve botërore, të cilat konsiderohen liderë në fushëveprimin e tyre.

Qendresa Resort – Artanë/Novoberdë

Po vjen! Një përjetim unik në horizontin e vendit të lashtë përballë kalasë së Novobërdës

Sezonën dimërore po e ngrohim me super OFERTA! 🔥

Zbritje të mëdha ju presin në javën e maraklive nga data 30 nëntori e deri me 7 dhjetor.

Qendresa Home

Pjesë e Bau Holding L.L.C.

Të Rejat

Publikimet

Kompanitë tona

Bau Holding

Kompani lidere në ndërtim
Patundshmëri, konsulencë inxhinierike
dhe zhvillim projektesh

Bau Market

-Rrjeti i qendrave tregtare për shitjen e materialeve ndërtimore