Nuk ranë veç gjethet po edhe çmimet!🍂

Për javën e maraklive ju presin oferta me super zbritje në shumë produkte shtëpiake, pajisje kopshti, vegla pune e shumë çka tjetër.

Disa nga zbritjet të cilat i gjeni në fletushkë janë: nxemëse elektrike për vetëm 24.90€, kamin për vetëm 149.90 € si dhe fryrëse dhe thithëse elektrike me 1 vit garancion për vetëm 64.90 €

   

   

Oferta vlen nga 29 tetor deri me 05 nëntor në të gjitha pikat e Bua Market.

Çmimet me zbritje aplikohen vetëm me BAU CARD andaj ju ftojmë që të anëtarësoheni në kartelën e zbritjes BAUCARD që të përfitoni maksimalisht!

   

   

Ju mirëpresim!