Qëndresa Resort – Artanë/Novobërdë

Për resortin më unik në vendin tonë, punimet nuk kanë të ndalur!

Pas një kohe shumë të shpejtë punimesh, Qëndresa Resort ka filluar të marr formën unike të saj. Nën qiellin e bukur të Novobërdës dhe pamjeve magjike që ofron natyra atje, ekipi profesional ka gjetur frymëzimin e duhur për të punuar çdo ditë e më tepër për finalizimin e këtij projekti përallor.

   

   

Nxitoni dhe bëhuni edhe ju pjesë e këtij projekti duke u bërë pronar i njërës nga shtëpive malore!

Phone: 048 66 88 99

Google Maps: https://bit.ly/novoberde#qendresaresort#novoberde#vikendi#bauholding