Vend i lirë pune – Arkitekt/e

Arkitekt/e, i cili/a duhet të ketë aftësi të veçanta rreth Dizajnit Industrial

   

Bau Market është në kërkim të djemve dhe vajzave entuziast/e, për t’u bërë pjesë e ekipës tonë, për një punë sfiduese dhe karrierë premtuese.   

Për secilin që mendon të ndërtojë një të ardhme në vendin e tij, e që ka energji për t’i shtyrë gjërat përpara, që ka interes për të mësuar gjëra të reja, që të ketë një pagë dhe punë të dinjitetshme, ju ftojmë të aplikoni tani!

   

Detyrat dhe përgjegjësitë:

→ Dizajnim të enterierit, aksesorëve shtëpiak dhe kuzhinave

→ Njohja dhe përcaktimi i materialeve të nevojshme;

→ Pergaditja e detaleve dhe specifikave për prodhim;

→ Përcaktimi i kostos për materialet e specifikuara në projekt;

→ Përgatitja e rendereve dhe materialeve tjera përcjellëse vizuale të dizajneve të enterierit,  

     aksesorëve shtëpiak, kuzhinave.

   

Dokumentet e kërkuara:

→ CV

→ Çdo dokumentacion i cili dëshmon aftësitë dhe shkathtësitë e kërkuara për punë.

→ Dërgoni CV tuaja dhe dokumentet mbështetëse në emailin: hr@bau-holding.eu → Në “subject” ju lutem shënoni emrin dhe mbiemrin dhe titullin e pozitës që po aplikoni. (Shembull: Filan Fisteku, Arkitekt/e)

Ky konkursi do jetë i hapur deri më 15.01.2023. Njëri nga stafi ynë i Burimeve Njërëzore do të ju kontaktojë për të lënë një takim me ju. Me kënaqësi do ju presim në ambientet e zyreve tona për të këmbyer idet tona për një avancim të përbashkët.