OFERTA QË TA FTOFIN

BAA Market fillon gushtin me OFERTA QË TA FTOFIN Për të gjithë, të gjitha në një vend!
Kurse kohë dhe para

Bau Block

Bau Block ofron kapacitetin më të madh prodhues në Kosovë. Produktet që prodhon kompania janë: Termo Bllok TB-5, Termo Bllok B-12, Giter Bllok B-5, Fert Monta M-14, Bllok Oxhaku TB-5 Φ160, Kanalore

Bau Mineral

Bau Mineral fabrik për prodhimin, transportin dhe ekzekutimin e betonit, asfaltit dhe të gjitha fraksionëve të zhavorit.

Qendresa Resort

Villa në shitje Brezovicë

Banesa në shitje

Veranda F2 - Skenderaj Veranda Q3 - Drenas Veranda B2 - Drenas

Njoftimet

Publikimet

Kompanitë tona

Bau Holding

Kompani lidere në ndërtim
Patundshmëri, konsulencë inxhinierike
dhe zhvillim projektesh

Bau Market

-Rrjeti i qendrave tregtare për shitjen e materialeve ndërtimore

Bau Academy

Shkolla e Mesme e Lartë Profesionale me partneritet Gjermano-Kosovar

Bau Block

Fabrika për prodhimin e produkteve nga argjila

Bau Mineral

-Baza për përpunimin e të gjitha fraksioneve të zhavorrit
-Baza për prodhimin e betonit
-Baza për prodhimin e asfaltit