Vend i lirë pune – Teknik laboratori

Detyrat dhe përgjegjësitë: Përshkruan pasqyrat e verifikimit të parametrave në presë; Përshkruan pasqyrat e analizave të lëndës së parë në […]

Lexo më shumë

Vend i lirë pune – Elektricist

Detyrat dhe përgjegjësitë: Bën asistencë teknike në mirëmbajtjen e pajisjeve elektrike, si dhe ndërrimin e pjesëve të amortizuara, të cilat […]

Lexo më shumë

Certifikatat