Aktivitetet praktike në Bau Academy

Në akademinë tonë, nxënësit, përveç mësimeve të planifikuara teorike, aktivitetin e tyre praktik e realizojnë duke u përfshirë drejtpërsëdrejti në […]

Lexo më shumë

Bau Academy merr pjesë në konferencën ndërshtetërore (Kosovë – Gjermani)

Në Munich të Gjermanisë është mbajtur një takim pune në mes të zyrtarëve të Qeverisë së Kosovës (MASHT-it) dhe përfaqësuesit […]

Lexo më shumë