object(WP_Term)#6028 (17) { ["term_id"]=> int(218) ["name"]=> string(9) "Labratori" ["slug"]=> string(12) "bm-labratori" ["term_group"]=> int(0) ["term_taxonomy_id"]=> int(218) ["taxonomy"]=> string(8) "category" ["description"]=> string(712) "Mineral L.L.C. është ndër kompanitë e pakta në Kosovë që ka laboratorin e vet, me pajisjet më moderne. Në këtë laborator bëhen matjet e fraksioneve të zhavorit, qëndrushmëria në shtypje e betonit, matja e rrjedhshmërisë së betonit me anë të konusit, si dhe anazila të detajuara të asflatit. Larotatori i Mineral LLC kryen analiza edhe për klientët tanë, tash e tre vite. Sa u përket analizave të betonit, është ndër laboratorët e rrallë që arrinë të matë qëndrushmërinë në shtypje të betonit nga klasa C15-20 deri te C35-45. Rezultatet nga analizat në këtë laborator janë faktorët kryesor për klasifikimin e aditivëve dhe përodrimin e tyre në beton." ["parent"]=> int(162) ["count"]=> int(0) ["filter"]=> string(3) "raw" ["term_order"]=> string(1) "3" ["cat_ID"]=> int(218) ["category_count"]=> int(0) ["category_description"]=> string(712) "Mineral L.L.C. është ndër kompanitë e pakta në Kosovë që ka laboratorin e vet, me pajisjet më moderne. Në këtë laborator bëhen matjet e fraksioneve të zhavorit, qëndrushmëria në shtypje e betonit, matja e rrjedhshmërisë së betonit me anë të konusit, si dhe anazila të detajuara të asflatit. Larotatori i Mineral LLC kryen analiza edhe për klientët tanë, tash e tre vite. Sa u përket analizave të betonit, është ndër laboratorët e rrallë që arrinë të matë qëndrushmërinë në shtypje të betonit nga klasa C15-20 deri te C35-45. Rezultatet nga analizat në këtë laborator janë faktorët kryesor për klasifikimin e aditivëve dhe përodrimin e tyre në beton." ["cat_name"]=> string(9) "Labratori" ["category_nicename"]=> string(12) "bm-labratori" ["category_parent"]=> int(162) }

Labratori

Mineral L.L.C. është ndër kompanitë e pakta në Kosovë që ka laboratorin e vet, me pajisjet më moderne. Në këtë laborator bëhen matjet e fraksioneve të zhavorit, qëndrushmëria në shtypje e betonit, matja e rrjedhshmërisë së betonit me anë të konusit, si dhe anazila të detajuara të asflatit. Larotatori i Mineral LLC kryen analiza edhe për klientët tanë, tash e tre vite. Sa u përket analizave të betonit, është ndër laboratorët e rrallë që arrinë të matë qëndrushmërinë në shtypje të betonit nga klasa C15-20 deri te C35-45. Rezultatet nga analizat në këtë laborator janë faktorët kryesor për klasifikimin e aditivëve dhe përodrimin e tyre në beton.