Vende të lira pune – Bau Market

Bau Market kërkon tre vajza për promocion

Me qëllim të shtimit të kualitetit të shërbimeve dhe respektimit të klientëve, rrjeti i qendrave tregtare BAU MARKET vazhdon promovimin e kartelës së besnikërisë “Bau Card”.

Qëllimi i këtij promocionit është promovimi i kësaj kartele te klientët brenda pikave te shitjes Bau Market

*Prishtinë ( 1 promotere )
*Fushë Kosovë (1 promotere)
*Drenas (1 promotere)

 

Të interesuarat duhet te përmbushin kriteret e mëposhtme :
– Mosha nga 20 deri 28 vjet
– Eksperienca të ngjashme.
– Te kenë aftësi te mira komunikuese dhe bindëse.
– Te jene energjike, te motivuara, këmbëngulëse dhe rezultative
– Te jene reprezentative dhe profesioniste.

Kandidatet e interesuara te dërgojnë CV-te e tyre ne adresën e emalit: hr@altradeholding.eu
Ne subjekt duhet shënuar: BauCard
Afati për aplikim do të jetë deri më datën: 11.04.2018