Vendi ku bëjnë zgjidhje maraklitë

Një shtëpi e madhe si BAU Market, muajin shtator po e fillon me oferta të mëdha.

Gjatë kësaj jave ju mund të gjeni artikuj të llojllojshëm në zbritje. Produkte cilësore me garancion.


Kjo javë e maraklive fillon nga data 05 deri me 11 shtator, duke ofruar shumë artikuj që plotësojnë nevojat tuaja në mënyrë efikase nga të gjitha kategoritë.


Dekoroje shtëpinë me laminat kafkas me një super çmim 6.69 euro, dritare decco me 10 vite garancion për vetëm 75.50 euro.

Jepni pamje kopshtit tuaj me tavolinë për kopsht me çmim 149.90 euro. Këtë vjeshte mos le gjethe në tokë, blej grabujë për gjethe cellfast 8.90 euro.


Përfito nga kjo ofertë e mos harroni së të gjitha zbritjet vlejnë deri me datën 11 shtator dhe vetëm në Bau Market, andaj ju ftojmë që të vizitoni dyqanet tona.


Çmimet me zbritje aplikohen vetëm me BAU CARD andaj ju ftojmë që të anëtarësoheni në kartelën e zbritjes BAUCARD dhe të përfitoni.

Shfleto ofertën online për t’i parë produktet tjera të shumta në zbritje:

Ju mirëpresim!