Bau Market ka dhënë donacion pajisje të reja shkollës SHFMU “Faik Konica”

Bau Market ka dhënë donacion pajisje të reja shkollës SHFMU “Faik Konica”, Prishtinë në shenjë për një vit të mbarë shkollor.
Ky projekt u realizua në bashkëpunim me kryetarin e KDSH-së, z. Kushtrim Demiri i cili po vazhdon të kompletojë shkollën ne të gjitha aspektet.

Pajisjet të cilat u siguruan janë:

1. Aku Profesionale
2. Gyp 100m dhe lidhëset përcjellëse
3. Set i pajisjeve teknike Bosch
4. Set i pajisjeve teknike Harden
5. Led Panel 6 copë
6. Trimer për Bari
7. Sharr për shemshira
8. Xhoker Vileda profesionale
9. Xhoker 360 shkallë të thjeshtë

#baumarket#baushembull