Qëndresa HOME

Pritje e përkohshme, shtëpi përjetë!

Bau Holding ka nderin dhe kënaqesinë të ju njoftoj se jemi në fazat finale për të lansuar lagjen më unike në vendin tonë, Qëndresa Home.

Përtej gjelbërimit, kualitetit të ndërtimit apo afërsisë me qendrën, e veçanta e shtëpiave tona është se përjetë do jenë tuajat.

Shtëpi për jetë!