Sezonën dimërore po e ngrohim me super OFERTA! 🔥

Një dimër me shumë zbritje!

Në sezonën kur kursimi është kryefjalë e familjeve tona, Bau Market ju sjellë super oferta në produkte sezonale, shtëpiake, vegla pune e shumë çka tjetër.

Disa nga zbritjet të cilat i gjeni në fletushkë janë: nxemëse elektrike për vetëm 19.90€, kamin për vetëm 139.90 € si dhe thithëse hiri/peleti me 1 vit garancion për vetëm 38.90€.

   

   

Ofertat vlejn nga data 30 nëntor e deri me 7 dhjetor në të gjitha pikat e Bua Market.

   

   

Ju mirëpresim!