Fundvitin e përmbyllim me super OFERTA!

Çdo fundvit karakterizohet me dhuratat e ndërsjella në mes të atyre që kanë qenë besnik ndaj njëri-tjetrit.

E dhuratat tona për klientët tanë besnik janë super OFERTAT në produktet sezonale, shëpiake, ato kopshtare, vegla pune e jo vetëm që i presin brenda çdo pike të Bau Market nga data 23 e deri me 31 dhjetor.

Disa nga produktet që janë pjesë e zbritjes së madhe janë: nxemëse elektrike për vetëm 16.90€, kamin për vetëm 132.90€ si dhe thithëse hiri/peleti me 1 vit garancion për vetëm 38.90€.

   

Bau Market, bau shembull!