Qendresa Resort – Artanë/Novoberdë

Po vjen! Një përjetim unik në horizontin e vendit të lashtë përballë kalasë së Novobërdës

Qendresa Home

Pjesë e Bau Holding L.L.C.

Bau Block

Bau Block ofron kapacitetin më të madh prodhues në Kosovë. Produktet që prodhon kompania janë: Termo Bllok TB-5, Termo Bllok B-12, Giter Bllok B-5, Fert Monta M-14, Bllok Oxhaku TB-5 Φ160, Kanalore

Të Rejat

Publikimet

Kompanitë tona

Bau Holding

Kompani lidere në ndërtim
Patundshmëri, konsulencë inxhinierike
dhe zhvillim projektesh

Bau Market

-Rrjeti i qendrave tregtare për shitjen e materialeve ndërtimore

Bau Block

Fabrika për prodhimin e produkteve nga argjila