Bau Partner

Nëse keni kompani shërbyese, jeni ekipë punuese apo në mënyrë individuale ushtroni profesionin e arkitektit, inxhinierit, mbikqyrësit apo mjeshterit të […]

Lexo më shumë

BAU CARD

Çka është Bau Card?

Anëtarësohu dhe bëhu pjesë e klientëve besnikë! Çka është Bau Card? Me qëllim të shtimit të kualitetit të shërbimeve dhe […]

Lexo më shumë