Pranë Verës, pranë zbritjeve!

Pranë verës, pranë zbritjeve!

Kur jemi pranë ditëve të nxehta, zbritjet e maraklive i kemi edhe më pranë me ju përgatit për gjithçka që ju duhet gjatë kësaj sezone. Në fletushkën e kësaj jave, ju si marakli mundeni me gjetë vetën në produkte të shumta në zbritje duke filluar nga gjërat esenciale që ju nevojiten për rregullimin e kopshtit tuaj, e deri tek gjërat e vogla që kanë funksion të madh në shtëpitë tuaja.

Zbritja vlen për të gjithë maraklië e anëtarësuar dhe të pajisur me kartelën BAU Card. Për ju që nuk posedoni këtë kartelë, thjesht vizitoni një nga pikat tona dhe kërkoni të pajiseni me kartelën e zbritjeve. Për shumë pak minuta ju mund të përfitoni nga zbritjete e maraklive.

Ju rikujtojmë që BAU Market ju ndihmon gjithmonë të kurseni më shumë, duke përmbushur nevojat e juaja dhe gjithmonë duke ofruar cilësi në të gjitha produktet e ekspozuara për ju.

Ju mirëpresim!
BAU Market, BAU Shembull!