Gjashtë (6) Vende të lira pune

Bau Market është në kërkim të djemve dhe vajzave entuziast/e, për t’u bërë pjesë e ekipës tonë, për një punë sfiduese dhe karrierë premtuese.   

Për secilin që mendon të ndërtojë një të ardhme në vendin e tij, e që ka energji për t’i shtyrë gjërat përpara, që ka interes për të mësuar gjëra të reja, që të ketë një pagë dhe punë të dinjitetshme, ju ftojmë të aplikoni tani!

Gjashtë (6) vende të lira pune, në pozitën Shitës në sektor:

Pozita e ndara në sektorët si më poshtë:

  • Shitës, një (1) vend i lirë pune në sektorin e Elektrikës
  • Shitës, një (1) vend i lirë pune në sektorin e Ujesjellësit dhe Nxemjeve
  • Shitës, një (1) vend i lirë pune në sektorin e Paisjeve Shtëpijake
  • Shitës, një (1) vend i lirë pune në sektorin e Sanitarisë
  • Shitës, një (1) vend i lirë pune në sektorin e Veglave të Punës
  • Shitës, një (1) vend i lirë pune në sektorin e Meremetimit

Detyrat dhe përgjegjësitë:

→ Kujdeset që të arrihen targetet e vendosura të shitjeve;

→T’i njoh të gjitha produktet bazike dhe plotësuese në Bau Market;

→ Të njoh procesin e shitjes dhe të ketë aftësi të mira komunikuese;

→ Mban komunikime të rregullta dhe raporton tek pozita më e lartë hiearkike;

→ I/E aftë që të shërbejë edhe në pozitat tjera të ngjashme të punës;

Dokumentet e kërkuara:

→ CV

→ Çdo dokumentacion i cili dëshmon aftësitë dhe shkathtësitë e kërkuara për punë.

→ Dërgoni CV tuaja dhe dokumentet mbështetëse në emailin: hr@bau-holding.eu

→ Në “subject” ju lutem shënoni emrin dhe mbiemrin dhe titullin e pozitës që po aplikoni. (Shembull: Filan Fisteku, Arkitekt/e)

→ Ky konkursi do jetë i hapur deri më 08.12.2023. Njëri nga stafi ynë i Burimeve Njërëzore do të ju kontaktojë për të lënë një takim me ju. Me kënaqësi do ju presim në ambientet e zyreve tona për të këmbyer idet tona për një avancim të përbashkët.