Shumë pak kohë, shumë pak shpenzime.

Kuzhina modulare me çmime promocionale, kualitet të garantuar, kuzhina juaj do të jetë e gatshme për montim për vetëm DY DITË

Bau Market sh.p.k.

Bau Market është distributor i shumë brendeve botërore, të cilat konsiderohen liderë në fushëveprimin e tyre.

Qendresa Resort – Artanë/Novoberdë

Po vjen! Një përjetim unik në horizontin e vendit të lashtë përballë kalasë së Novobërdës

Qendresa Home

Pjesë e Bau Holding L.L.C.

Të Rejat

Publikimet

Kompanitë tona

Bau Holding

High Builders
Low Builders

Bau Holding

Kompani lidere në ndërtim
Patundshmëri, konsulencë inxhinierike
dhe zhvillim projektesh

Bau Market

BAU MARKET – the network of shopping centers for the sale of construction materials offers:

Bau Market

-Rrjeti i qendrave tregtare për shitjen e materialeve ndërtimore