Vendi i lirë pune – Recepsioniste

Pozita: Recepsioniste Kompania: Al Trade Holding L.L.C Raporton: Udhëheqësit Lokacioni primar i punës: Zyre të Kompanisë – Veternik, Prishtinë   […]

Lexo më shumë

Vend i lirë pune – Teknik laboratori

Detyrat dhe përgjegjësitë: Përshkruan pasqyrat e verifikimit të parametrave në presë; Përshkruan pasqyrat e analizave të lëndës së parë në […]

Lexo më shumë

Projektet

Construction of the facility MASHT phase III

Place: Pristina Construction of the facility MASHT phase III Name of the contracting authority: Ministry of Education, Science and Technology […]

Lighting of the road “BUJANOVCI 1-MARIE SHLLAKU”

Place: Gjilan Name of the contracting authority: Zuka Company The total value of the project: 106,228.80 € Start of Project […]

Maintenance and expansion of public lighting network

Place: Gjakova Name of the contracting authority: Municipality of Gjakova The total value of the project: 312,610.65 € Number of […]

Reconstruction and expansion of public lighting – Prishtina

Place: Pristina Name of the contracting authority: Risa Mont The total value of the project: 188,678.36 € Start of Project […]

Renovation of the façade and sub-roof of the administrative building KOSTT sh.a

Place: Pristina Name of the contracting authority: KOSTT sh.a. The total value of the project: 1,957,464.18 € Number of staff […]

Certifikatat