Vende të lira pune – Bau Market

Bau Market kërkon tre vajza për promocion Me qëllim të shtimit të kualitetit të shërbimeve dhe respektimit të klientëve, rrjeti […]

Lexo më shumë

BAUMARKET – Ferizaj, 58 vende të lira pune

Bau Market është kompani lider i shitjes me shumicë dhe pakicë të materialeve në industrinë e ndërtimit dhe meremetim, veglave […]

Lexo më shumë

Brendet