Nga vendi i historisë për të krijuar histori të reja!

Kompleksi me shtëpi malore në Artanën e fortifikuar ju sjellë përjetimet më unike të qetësisë dhe rehatisë. Qëndresa Resort është gërshëtim i punës së palodhur ekipore dhe ëndrrës për realizimin e gjërave unike nga Bau Holding.Me tre tipe të shtëpive malore, dy kilometra shteg për ecje, restorant, pishina, sauna e jo vetëm, ky resort bëhet vendi më magjepsës për vikendet me familjet tuaja.

Blej shtepi malore në resortin me unik ne Kosovë!
Bëhu edhe ti pjesë e përjetimit, bëhu pjesë e Qëndresa Resort!

Tel ose Whatsapp:
+383 48 66 88 99