Gjashtë (6) Vende të lira pune

Bau Market në fabrikën e prodhimit të produkteve të Pro Home Design, me lokacion në Miradi të Epërme, e cila është fabrikë e përpunimit të drurit, metalit, iverpllakës, mediapanit dhe mobilieve të kopshtit, ka nevojë për punëtorë.

Për secilin që mendon të ndërtojë një të ardhme në vendin e tij, e që ka energji për t’i shtyrë gjërat përpara, që ka interes për të mësuar gjëra të reja, që të ketë një pagë dhe punë të dinjitetshme, ju ftojmë të aplikoni tani!

Gjashtë (6) Vende të lira pune, në pozitën e përcaktuar më poshtë:

Montator i kuzhinave dhe elementeve të tjera në teren

Detyrat dhe përgjegjësitë

 • Interpreton dokumentet teknike, të tilla si diagrame, skema, plane ose udhëzime të tjera verbale ose me shkrim;
 • Përdor mjete për të riparuar pjesë dhe produkte;
 • Monton komponentët me saktësi dhe shpejtësi;
 • Identifikon defektet dhe trajton ato sipas procedurave të përcaktuara;
 • Mirëmban pajisjet dhe vendin e punës;
 • Plotëson të gjitha kërkesat e sigurisë, të kompanisë dhe industrisë;

Kualifikimet dhe përvoja:

 • Së paku 1 vit përvojë e dëshmuar në lëmin e njëjtë;
 • Aftësi për të ngritur pesha mesatare;
 • Aftësi në mekanikë;
 • Gatishmëri për të ndjekur udhëzimet e sigurisë gjatë gjithë kohës;
 • Vëmendje në detaje;

Ne ofrojmë: 

 • Zhvillim professional;
 • Pagë konkuruese;
 • Ambient komod të punës;
 • Shujtë ditore;

Dokumentet e kërkuara:

→ CV

→ Çdo dokumentacion i cili dëshmon aftësitë dhe shkathtësitë e kërkuara për punë.

→ Dërgoni CV tuaja dhe dokumentet mbështetëse në emailin: hr@bau-holding.eu → Në “subject” ju lutem shënoni emrin dhe mbiemrin dhe titullin e pozitës që po aplikoni. (Shembull: Filan Fisteku, Montator i kuzhinave dhe elementeve të tjera në teren)

→ Ky konkursi do jetë i hapur deri më 31.05.2023. Njëri nga stafi ynë i Burimeve Njërëzore do të ju kontaktojë për të lënë një takim me ju. Me kënaqësi do ju presim në ambientet e zyreve tona për të këmbyer idet tona për një avancim të përbashkët.