Vendet të lira pune – Arkitekt/e

Bau Market është në kërkim të djemve dhe vajzave entuziast/e, për t’u bërë pjesë e ekipës tonë, për një punë sfiduese dhe karrierë premtuese.   

Për secilin që mendon të ndërtojë një të ardhme në vendin e tij, e që ka energji për t’i shtyrë gjërat përpara, që ka interes për të mësuar gjëra të reja, që të ketë një pagë dhe punë të dinjitetshme, ju ftojmë të aplikoni tani!

1 Vend i lirë pune, në Bau Market, Fushë Kosovë

1 Vend i lirë pune, në Bau Market, Ferizaj

Pozita: Arkitekt/e

Detyrat dhe përgjegjësitë:

→ Bën Dizajnimin e produktit (kuzhinës) sipas kërkesave të bleresit;

→ Njohja dhe përcaktimi i materialeve të nevojshme;

→ Dërgimi i porosisë për prodhim dhe liferim deri tek klienti;

→ Aftësi të mira komunikuese dhe të shitjes;

→ Bën planifikimin e buxhetit të shitjes dhe kujdeset që targetet e vendosura të shitjes të arrihen;    

          

Dokumentet e kërkuara:

→ CV

→ Çdo dokumentacion i cili dëshmon aftësitë dhe shkathtësitë e kërkuara për punë.

→ Dërgoni CV tuaja dhe dokumentet mbështetëse në emailin: hr@bau-holding.eu

→ Në “subject” ju lutem shënoni emrin dhe mbiemrin dhe titullin e pozitës që po aplikoni. (Shembull: Filan Fisteku, Arkitekt/e)

→ Ky konkursi do jetë i hapur deri më 08.09.2023. Njëri nga stafi ynë I Burimeve Njërëzore do të ju kontaktojë për të lënë një takim me ju. Me kënaqësi do ju presim në ambientet e zyreve tona për të këmbyer idet tona për një avancim të përbashkët.