" alt="main-image">

Misioni, Vizioni, Vlerat

Misioni

Të jemi kompania që më së miri kupton nevojat e shërbimit ndërtues.

Vizioni

- Të bëhemi model frymëzimi për shërbimet dhe produktet më të mira në dobi të shoqërisë.
- Të krijojmë rrethana ku gërshetohen pasioni dhe qëllimi.
- Ta jetësojmë korrektësinë dhe parimësinë në bashkëpunimet profesionale.
- T’u ndihmojmë entuziastëve dhe profesionistëve t’i realizojnë idetë e tyre novatore.
- Të jemi opsioni i parë për blerësit.

Vlerat

Siguria: Me qëllim që t’i sigurojmë vetët tona dhe të tjerët në punën që bëjmë, ne veprojmë me përgjegjësi.

Njerëzit tanë: Në kërkim të rezultateve të larta, ne punojmë bashkërisht e ballëhapur si pjesë e një grupi të suksesshëm më të madh.
Përsosmëria: Ne kërkojmë vazhdimisht mënyra të reja si t’i bëjmë gjërat më mirë.

Qëndrueshmëria: Ne i bëjmë një shqyrtim perspektiv gjendjes dhe merremi me ndryshime delikate.

Klientët & komuniteti: Ne krijojmë lidhje të forta me konsumatorët tanë, i ndajmë vlerat me ta, dhe mbështesim komunitetin ku veprojmë.

Integriteti: Ne marrim vendime që rrisin prestigjin e kompanisë sonë.