36 Vende të lira pune – Bau Market Podujevë

“Bau Market” si kompani lidere e shitjes me shumicë dhe pakicë të materialeve në industrinë e ndërtimit, materialeve sanitare dhe […]

Lexo më shumë

Vend i lirë pune – Dizajner/e grafik/e

Titulli/Pozita: Dizajner/e Grafik Kompania: Bau Market sh.p.k. Raporton: Drejtorit të marketingut Vendi/Lokacioni: Prishtinë Detyrat * Krijimin e dizajnëve me një […]

Lexo më shumë

Brendet